Skip to Content
 
2019. október 22. kedd
Könyvjelzőkhöz ad
Programok
 

Meghívó

Meghívó A Kertész László Városi Könyvtár szertettel várja Önt és kedves ismerőseit 2019. október 21-én (hétfőn) 16.30 órától Czirmayné Kocsis Róza : Buzától Böszörményig című könyvének bemutatójára A szerzővel beszélget: Gyulai Edit, a Bocskai István Gimnázium tanára A rendezvény helyszíne: Kertész László Városi Könyvtár olvasóterme
 

Rendszer karbantartás

Rendszer karbantartás KEDVES OLVASÓINK! A KÖNYVTÁRUNKBAN HASZNÁLATOS INTEGRÁLT KÖNYVTÁRI RENDSZER ÚJABB VERZIÓJA KERÜL BEVEZETÉSRE, EZÉRT OKTÓBER 15-ÉN ÉS 16-ÁN (KEDDEN ÉS SZERDÁN) A KÖNYVTÁR HONLAPJA ÉS AZ ONLINE KATALÓGUS NEM LESZ ELÉRHETŐ. AZ ÁTÁLLÁS IDEJE ALATT KÖLCSÖNZÉSRE LESZ LEHETŐSÉG. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!
 

90. Ünnepi Könyvhét

90. Ünnepi Könyvhét A 90. Ünnepi Könyvhét alkalmából a Kertész László Városi Könyvtár szeretettel várja Önt és kedves ismerőseit következő rendezvényeire Június 13. (csütörtök) 14 30 A könyv születése - "az ötlettől a nyomdáig" Hogyan készül a meséskönyv, a gyermeklexikon és a foglalkoztató füzet, mielőtt a nyomdába kerül? Műhelytitkok a keletkezésről, szerkesztésről, illusztrálásról Csukás Csaba és Csukásné Bernáth Krisztina előadásában 17 00 Csillagének Bálint Csilla és Nagy Bálint László zenés irodalmi műsora Június 13 – 17. Népmesék - KÉPMESÉK Kiállítás a CAHS Könyvkiadó gyermekkönyveinek illusztrációiból Alkotók: Csukás Csaba, Csukásné Bernáth Krisztina, Bakos József György   Könyvheti akció – Legyen könyvtártag fél áron!
 
 

Kiállítás megnyitó a Kertész László Városi Könyvtárban 2014. december 4-én